donderdag 21 oktober 2010

Ding 4 en 5: RSS

Allemachtig, wat zijn er veel RSS Feeds om op te abonneren! Ordenen in mappen is geen overbodige luxe. Het was wel even zoeken naar de functie 'mappen' in de Reader. Het is mooi dat het nieuws naar jou komt, maar ik mis soms wel de website vanwaar de berichten afkomstig zijn. In ieder geval, dit wordt mijn tweede poging te werken met RSS (eerder al via iGoogle), en ik ben benieuwd hoe het nu met Reader gaat bevallen. Tot nu toe zijn de ervaringen positief.

5 reacties:

Miunnio zei

Dag Rob,
Heb jij ook een tip voor een goede RSS Reader app voor iPhone/ iPod Touch? Ik zag dat er verschillende zijn. Alvast dank.

23 Dingen zei

Ik gebruik zelf MobileRSS en die bevalt wel prima. Is gratis, maar alleen om Google Reader uit te lezen. Zelf vind ik het niet zo heel prettig om RSS op de telefoon te lezen, omdat het laden me te lang duurt. Het moet wel heel gek lopen als ik mijn laptop niet bij de hand heb en toch feeds wil lezen :-)

Ik hoor graag wat jij hebt gekozen/gebruikt!

23 Dingen zei

Zou leuk zijn als je een bundel kunt maken met een selectie van je favoriete feeds. En die bundel kun je dan bijv. weer hier op je blog publiceren.

Miunnio zei

Dag Rob,
Dank voor de tip. Ik probeer nu MobileRSS, en dat gaat heel goed.

Miunnio zei

Dag Rob,
Ik heb inmiddels een weekend MobileRSS uitgeprobeerd en de app bevalt goed. Vooral de swipe-functies (vorig/ volgend bericht, en naar beneden trekken van de pagina om een stap terug te gaan) zijn erg handig. Een blijvertje op mijn iPod Touch