vrijdag 16 september 2011

Gedichtenapp DichterBy: nu beschikbaar met spel en prijzen!

Kijk, daar is 'ie dan: DichterBy, de gedichtenapp mét spelelement van Tresoar. Vanavond gepresenteerd tijdens het openingsfeest van de Moanne fan it Fryske Boek en nu dus gratis te downloaden uit de App Store en Android Market. En als je de app dan toch hebt, doe dan gelijk mee met het spel en maak kans op een gadgetbon ter waarde van EUR 200,00.

In de Moanne fan it Fryske Boek staat van 16 september tot en met 16 oktober Friese literatuur en cultuur centraal. In de hele provincie bruist het van activiteiten en een van die activiteiten is de app van Tresoar. Hiermee kun je Friese gedichten beluisteren (en nalezen) op je smartphone of iPad. De app maakt gebruik van de GPS op je device waardoor je op locatie een gedicht kunt beluisteren over die locatie.

Maar dan nu die waardebon. Voor elk gedicht (tot nu toe 231 in totaal) dat je op locatie hebt beluisterd, krijg je een punt. Wie tijdens de Moanne de meeste punten heeft verzameld, wint een gadgetbon ter waarde van EUR 200,00. De exacte spelregels vind je hier. Een ieder die in dezelfde periode dertig punten of meer heeft verzameld, kan op een presentje afhalen in Tresoar. Wil je meespelen, zet het slot in de app op 'aan' (via Oer > Ynstellingen). De wedstrijd sluit op 17 oktober, 12.00 uur.

Dus, download de app, kom naar Friesland, en verzamel de gedichten!

0 reacties: