dinsdag 27 september 2011

De geruchtenmachine rond komend Apple Event

Detail uit een infographic over de geruchten rond iPhone 5
Bron: apple tips
- Zeg, heb jij dinsdagavond 4 oktober wat te doen?
- Ja, eigenlijk wel. Ik denk dat ik dan nog in de trein zit, onderweg naar huis. Hoezo?
- Dan houdt Apple de langverwachte keynote waarin de nieuwe iPhone aan het publiek wordt getoond. En natuurlijk die andere producten en diensten.
- En wat gaat Apple die dag aankondigen?
- De presentatie heet 'Let's talk iPhone', dus een nieuwe iPhone lijkt wel zeker. Met misschien al een release op 14 oktober in een aantal landen. Maar of de nieuwe iPhone een geheel nieuw ontwerp krijgt of een opgepoetste iPhone 4 wordt, is niet duidelijk. Er zijn ook geruchten dat er een tweede iPhone wordt gepresenteerd, de iPhone 4S - tenminste, zo gaat deze iPhone heten volgens de geruchten. Een budget iPhone, zeg maar. Aan de andere kant: de afbeelding bij de aankondiging laat duidelijk een '1' zien.
- En verder?
- iOS 5 komt eraan, met iCloud, en wellicht Facebookintergratie. En natuurlijk de nieuwe serie iPods, die traditiegetrouw in september worden gepresenteerd.
- iPods?
- Ja, dat zou je bijna vergeten. Hoewel er niet zoveel vuurwerk op dit gebied wordt verwacht. Misschien een iPodTouch met 3G, net zoals de iPad, of een witte iPodTouch. Maar ook dit ...
- ... zijn slechts geruchten. En Steve Jobs? Komt Steve Jobs ook?
- Nu Steve Jobs is afgetreden, verwacht men dat zijn opvolger Tim Cook de presentatie zal leiden, daarbij ondersteund door enkele prominenten die bij eerdere presentaties een deel ervan voor hun rekening namen. Misschien dat Steve Jobs er wel is om afscheid te nemen. Maar Apple is kampioen geruchten-aanjagen, dus zeker weten ...
- ... doe je het niet. Snap ik.

Meer weten?
- de volledige infographic met alle geruchten rond iPhone 5

0 reacties: