woensdag 17 augustus 2011

Who do you think you are?


Zo gemakkelijk is deze vraag niet te beantwoorden. Vanavond om 22.00 u. op BBC 1 doet schrijfster van de boeken over Harry Potter, J.K. Rowling, een poging in het TV-programma 'Who do you think you are?'.

Beroemde Nederlanders, Engelsen, Amerikanen, Canadezen, Zweden, AustraliĆ«rs en wie nog meer, allen gaan via dit TV-programma op zoek naar hun voorouders. In Nederland wordt het uitgezonden onder de titel 'Verborgen Verleden'. Eerder blogde ik al waarom ik zo enthousiast ben over dit TV-programma. Het is de combinatie van het persoonlijke verhaal, de algemene geschiedenis, en hoe deze algemene geschiedenis jou pas echt raakt zodra het persoonlijk wordt. Alsof dan pas echt het kwartje valt.

Inmiddels is er al druk gefilmd voor een derde serie van Verborgen Verleden die begin 2012 wordt uitgezonden. Kun je zolang niet wachten, kijk dan vanaf vorige week elke woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 u. op BBC naar het achtste seizoen. En krijg je er dan nog geen genoeg van, de zender TLC zendt sinds een paar weken het eerste seizoen van de Amerikaanse variant van dit programma uit. Op woensdagavond van 22.00 tot 23.00 en in de herhaling op zondagavond van 21.00 tot 22.00 uur.

Ik ben erbij de komende weken op woensdagavond!

0 reacties: