vrijdag 3 juni 2011

Reaguren met de MuppetsVia chat, Twitter, blog, Facebook, YouTube en wat al niet meer kun je moeiteloos communiceren en reageren. Dit reageren gebeurt meestal positief (en soms ook - helaas - negatief). De Muppets hebben zo hun eigen visie op het reageren, zoals ik bij toeval tegenkwam.

Ook de Muppets zijn volop aanwezig in de nieuwe media. Optredens op het podium zijn vervangen door optredens in filmpjes op een eigen kanaal van YouTube. Verder is veel hetzelfde gebleven. En denk je aan reageren bij de Muppets, dan denk je aan Statler en Waldorf.

Statler en Waldorf: je kent ze wel, die twee oude, chagerijnige mannetjes die vanaf het balkon hun commentaar geven op de voorstelling. Ik kan je vertellen: Statler en Waldorf geven nog steeds hun commentaar op de voorstelling. En wel door aan het eind van elk filmpje op YouTube te reageren. Of moet ik zeggen: door te reaguren?

Klik op 'play' om rechtstreeks naar het juiste fragment in het fimpje te gaan. En als je dan toch kijkt, bekijk dan ook vooral het voorafgaande filmpje van de Swedish Chef!

Meer weten?
- meer tips en trucs over embedden van YouTube-filmpjes in je blog, Powerpoint of Gmail

0 reacties: