woensdag 2 maart 2011

Van alles meer

- En? Heb je het live gezien? De presentatie van de nieuwe iPad?
- Ehm, nee.
- Nee?
- Nee, er viel niet zo veel te zien.
- Dat kan ik mij niet voorstellen.
- Apple heeft de presentatie deze keer niet live uitgezonden. Maar, ik heb een en ander wel nagelezen in een verslag via een liveblog.
- OK. En wat denk je? Niet gek, he?
- Zeker niet. Ik zal je hier niet alles navertellen wat je ook op de verschillende sites kunt lezen. Platter, sneller, twee camera's. Kort door de bocht, van alles meer en dat sneller. Ook witter, trouwens, dan het eerste model. Hoewel iPad2 ook gewoon in het zwart te verkrijgen is.
- En op tijd in Nederland?
- Ja, dat ook. Vanaf 25 maart in Nederland te koop, slechts twee weken na de introductie in Amerika. En Apple hanteert dezelfde prijzen. Het vorige model is zelfs in de aanbieding.
- Aanbieding? Dus rennen naar de winkel?
- Of niet. De keus is er: het huidige model of wachten op het nieuwe model.

* Update: 3 maart, 10.15 u.: inmiddels onine geplaatst; bekijk hier de video van de presentatie van iPad2 (alleen via Safari 4 of 5 op Mac OS X Snow Leopard of Safari op iOS 3 of nieuwer).


4 reacties:

23 Dingen zei

In de VS schijnen de prijzen voor de iPad 1 echt honderden dollars lager te liggen dan hier. Maar ik denk dat ik toch besluit om de verleiding niet langer te weerstaan en ook 2011 het jaar te maken van MIJN iPad 2.
Jij?

Hans zei

Ik denk dat ik ook overstag ga. Nog zo'n drie weken wachten en dan sil it heve!
Welke kleur vind jij mooier? Wit of zwart? Ik moest eerst wennen aan wit, maar het lijkt best goed. Het doet mij denken aan een ereader. Zwart heeft toch mijn voorkeur.

23 Dingen zei

Ik twijfel... ik heb een zwarte iphone 3 (de 5 zal ook zwart worden), maar een witte Sonos in huis. Wordt dus nog even dubben met de familie :)

Hans zei

Dat is ook zo, iPhone 5 komt later dit jaar ook.